Over ons

Felicity Events is een full-service evenementenbureau, gespecialiseerd in het ontwikkelen en organiseren van zowel zakelijke als particuliere evenementen.

Felicity Events is opgericht in oktober 2005 door Pascale de Boorder. In het begin richtte het bedrijf zich voornamelijk op de organisatie van huwelijken, mede in Italië, en het aanbieden van een aantal bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten volgens een uniek concept. De arrangementen werden tevens aangeboden aan ‘de kleine aantallen’ waar een duidelijke behoefte hiervoor lag.

Het unieke karakter van de evenementen, de persoonlijke begeleiding en last but not least de passie in de organisatie werden met vele opdrachten beloond. Inmiddels is Felicity Events uitgegroeid tot een volwassen en professionele organisatie die voor diverse gerenommeerde bedrijven bijzonder succesvolle evenementen heeft mogen verzorgen. De snelle groei resulteerde in een nieuwe frisse huisstijl die in 2009 is gelanceerd. De groei heeft zich de afgelopen jaren doorgezet en in 2016 heeft dit opnieuw geresulteerd in een volledig vernieuwde en eigentijdse website met nog meer mogelijkheden waardoor er tevens een betere indruk kan worden gegeven van het product.