Krachten bundelen in de evenementenbranche

Samenwerken
Felicity Events, gespecialiseerd in het ontwikkelen en organiseren van evenementen, is sinds de oprichting in 2005 zeer sterk gegroeid. Niet alleen op het gebied van ervaring en professionaliteit, maar ook qua samenwerking wordt er aardig aan de weg getimmerd. Onder andere met 1001activiteiten.nl is in de loop der jaren een mooi samenwerkingsverband ontstaan.

Een gezamelijk doel
Felicity Events en 1001activiteiten.nl hebben een gezamenlijk doel: mensen een leuke dag bezorgen. 1001activiteiten.nl kwam bij de bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, vriendenuitjes en familiedagjes van Felicity Events terecht. Of er nou gekozen wordt voor een eigen cd opnemen, muzikale speurtochten, een lipdub of één van de vele andere mogelijkheden, Felicity Events zal er zeker een onvergetelijk succes van maken.

1001activiteiten.nl
"Wij werken nu alweer bijna vier jaar samen met Felicity Events en onze samenwerking wordt eigenlijk met de dag prettiger" aldus Arno Lakerveld van 1001activiteiten.nl. Wij gaan hier heel ver in. Zo hebben wij onlangs tal van nieuwe diensten ontwikkelen en wij zijn nog lang niet klaar". "Om een voorbeeld te geven, op onze website hebben wij een klantenbeoordelingssysteem waar mensen hun ervaringen met Felicity Events kunnen delen door een review achter te laten en te beoordelen op beleving, begeleiding en prijs/kwaliteit. Kortom waardevolle informatie voor zowel Felicity Events als voor de mensen die nog op zoek zijn naar een leuke activiteit".

Ambities
Beide partijen hebben betrouwbaarheid en onderscheidend zijn hoog in het vaandel staan. Er wordt iedere dag opnieuw met veel enthousiasme en inzet gewerkt, wat een mooie combinatie vormt die zorgt voor succesvolle activiteiten en vooral erg belangrijk, tevreden mensen na een geslaagde dag. Zowel Felicity Events als 1001activiteiten.nl zijn dan ook zeer te spreken over de samenwerking en zien de onderlinge toekomst met veel vertrouwen tegemoet.

www.1001activiteiten.nl

25/01/2016