That’s infotainment!

Jullie Eigen Huis en Tuin, Boulevard, Lifestyle in beeld, maak samen een infotainment programma.

Informatie en entertainment, daar draait het om en ook de camera draait als jullie de verrassende opdrachten uitvoeren en vragen beantwoorden over muziek, film, mode, food en lifestyle en het laatste nieuws brengen. Samen maken jullie zo een programma dat amusement en informatie biedt.

Vertel een nieuwswaardig verhaal voor de camera, neem een interview af, verwerk informatie en breng opmerkelijke feiten in beeld. Wees dus informatief maar zeker ook entertaining terwijl de deadline nadert en er sprake is van manipulatie, censuur en breaking news.

Al het interessante en leuke beeldmateriaal wordt vakkundig gemonteerd tot een informatief amusementsprogramma met jullie zelf in de 'hoofdrol'. De locatie bepalen jullie zelf maar de paparazzi zal daar zeker aanwezig zijn om een aantal originele foto's te maken. Dit programma gaat zeker goede kijkcijfers scoren.

€ 39,95 p.p. incl. btw OFFERTE AANVRAGEN
Prijs: € 39,95 p.p. incl. btw
Inclusief: regisseur/cameraman, fotograaf, materiaal, apparatuur, dvd's, montage/editor, foto's en reiskosten (er komen dus geen verdere kosten bij)
Aantal personen: vanaf 10 (minder personen op aanvraag mogelijk)
Tijdsduur: 3 uur
Locatie: geheel Nederland en België
Optioneel: catering