Moving

Maak samen een film of trailer op jullie eigen locatie.

Wordt het een romantische, actie, komische of avonturenfilm, fantasy of autobiografisch?...  jullie schrijven het script.
Dit script wordt uitgewerkt onder begeleiding van onze regisseur/cameraman en er wordt vervolgens een storyboard gemaakt. De rollen zijn verdeeld en als de verkleedkleding, attributen en accessoires zijn uitgekozen gaan jullie met de crew naar leuke en geschikte plekken om alle shots te filmen. Acteer en improviseer als de camera draait en have fun want dat staat wel voorop!

Tijdens het filmen en een fotoshoot worden er diverse foto's gemaakt en kan er ook een keuze worden gemaakt voor de dvd-hoes omdat een aantal hiervan ter plekke wordt uitgeprint.

Al het ruwe materiaal wordt in onze studio vakkundig gemonteerd. Onze editor voegt muziek, titels, voice-overs en speciale effecten toe, jullie eigen film komt tot leven! Deze wordt digitaal aangeleverd voor een optimale beeldkwaliteit, maar wordt tevens voor elke deelnemer op dvd gezet.

Tijdens een uniek en leuk uitje maken jullie samen een onvergetelijk cadeau, wat een geweldig scenario!

€ 44,95 p.p. incl. btw OFFERTE AANVRAGEN
Prijs: € 44,95 p.p. incl. btw
Inclusief: regisseur/cameraman, fotograaf, (verkleed)materiaal, apparatuur, digitale versie film/trailer, montage/editor, foto’s en reiskosten (er komen dus geen verdere kosten bij)
Aantal personen: vanaf 10 (minder personen op aanvraag mogelijk)
Tijdsduur: 3 ½ uur
Locatie: geheel Nederland en België
Optioneel: catering