Beach Cast

Een unieke speurtocht op het strand met het thema 'jullie zelf' als rode draad!

Dare to have fun, dare to Beach Cast!

Fun it is... om op het strand samen te bouwen, luidkeels jullie stemmen te laten horen en de juiste aanwijzingen te ontdekken aan de hand van foto's.

Durf... volop in de picture te staan tijdens deze verrassende speurtocht. De vragen en opdrachten maken wij en met de verkregen inside information zijn deze toegespitst op jullie zelf en op bijvoorbeeld de aanstaande bruid en/of bruidegom. Jawel en daarbij worden jullie ook nog eens op de hielen gezeten door een cameraman en kunnen we alvast verklappen dat één van die vele verrassende opdrachten een beach fotoshoot is. Dus voor degenen die dit uitje aandurven levert dit leuk beeldmateriaal op dat door ons vervolgens wordt gemonteerd tot een wel heel persoonlijke dvd.

Tijdens een verkoelend drankje op het terras bekijkt de jury of jullie zijn geslaagd. Ja? dan durven jullie vast dat beetje extra fun ook nog aan.

€ 32,95 p.p. incl. btw OFFERTE AANVRAGEN
Prijs: € 32,95 p.p. incl. btw
Inclusief: cameraman, fotograaf, materiaal, apparatuur, digitale versie film, montage/editor, foto’s, 1 drankje p.p. en reiskosten (er komen dus geen verdere kosten bij)
Aantal personen: vanaf 12 (minder personen op aanvraag mogelijk)
Tijdsduur: ca. 2,5 uur
Locatie: Bloemendaal-, Castricum-, Noordwijk aan Zee en Scheveningen (andere badplaatsen op aanvraag mogelijk)
Optioneel: picknick op het strand € 9,95 p.p.